Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18-24 november, Utrecht

Green Your Day promoot groen op Margriet Winter Festival

In samenwerking met kwekers, veredelaars en importeurs inspireert Green Your Day het hele jaar door de consument over de laatste trends en nieuwste (groen)producten. Zo ook tijdens het Margriet Winter Festival van 18-24 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Samen met o.a. de kwekers Air so Pure en Optiflor gaat Green Your Day de entree naar Hal 3 ombouwen tot een grote inspirerende groene ruimte. Met dagelijks gratis te bezoeken workshops en demonstraties. Dit om de in totaal 80.000 bezoekers echt te triggeren hoe leuk het is om met groen bezig te zijn.



Green Your Day, met trendwatcher en retailspecialist Romeo Sommers als boegbeeld, stimuleert mensen om zelf aan de slag te gaan met planten en bloemen. Romeo is er namelijk van overtuigd dat iedereen groene vingers heeft. Door middel van inspiratietips en miniworkshops op www.greenyourday.nl, de maandelijkse Inspiratiebrief en via Facebook laat Romeo zien hoe je zelf de mooiste creaties met groen kunt maken voor in huis of op het terras of balkon. Ook geeft hij regelmatig demonstraties bij beurzen en samenwerkende tuincentra.

Voor meer informatie:
Green Your Day
E: info@greenyourday.nl
www.greenyourday.nl
Publicatiedatum: