Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LM Flower Fashion kleedt gala aan

Celebrities tussen de bloemen bij Gouden Televizier-Ring Gala

De rode loper voor het 51ste Gouden Televizier Ring Gala 2016 werd bloemrijk gestyled met bloemen van de bij LM Flower Fashion aangesloten kwekers. Over een loper met internationale allure betraden de gasten de Heineken Music Hall voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Vele prominente gasten poseerden met de bloemen. De bloemen werden live bekeken door 2,4 miljoen televisiekijkers.







Rode loper
LM Flower Fashion heeft voor het zesde achtereenvolgende jaar de bloemen verzorgd samen met de bij LM Flower Fashion aangesloten kwekers. De genomineerden en vele prominente gasten betraden vanaf de rode loper, waarop een groots bloemstuk met een gouden detail gestyled was, de Heineken Music Hall. Bekende televisiemakers poseerden voor het bloemstuk dat was gestyled met Ilex en Celastrus van My-Blush, Pearl Avalanche rozen van Meijer Roses, Cymbidium Stella van HVS Orchids, hortensia Rodeo Classic van Vollering Hydrangea, chrysanthemum Vanilla Sorbet van Zentoo Chrysanthemums, Vanda Sunanda Yellow Henna van Anco pure Vanda, Phalaenopsis Rising Sun van Walter Grootscholten Orchids, Hypericum Sugar Flair, Eryngium Sirius Questar, Chasmantium van Marginpar en lelie Prosecco van Bredefleur. Binnen in de Heineken Music Hall waren glamourous arrangementen gestyled.







Winnaars
De winnaar van de ring werd dit jaar het programma van Floortje Dessing, “Floortje naar het einde van de wereld”. Humberto Tan en Chantal Janzen wonnen de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator. Kinderprogramma “Pauls Puber Kookshow” ontving de Gouden Stuiver. Pip Pellens won de Televizier Aanstormend Talent Award. Thom Hoffman en Angela Schijf wonnen de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur en actrice.





Foto credit: LM Flower Fashion / Hollandse Hoogte

Voor meer informatie:
LM Flower Fashion
info@flowerfashion.nl
www.flowerfashion.nl
Publicatiedatum: