Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraXchange gaat kwekerdemo’s live uitzenden op Periscope

FloraXchange start deze week met het live uitzenden van kwekerdemo’s op de populaire livestreaming-app Periscope. Hiermee worden niet alleen geïnteresseerde kwekers in de sierteeltsector binnen Nederland bereikt, maar ook de rest van de wereld. Op deze manier hoopt FloraXchange meer awareness bij de kweker te creëren hoe het sierteeltplatform precies werkt en dat de kweker na de demo meteen aan de slag kan gaan.

FloraXchange biedt exporteurs en kwekers in de sierteeltsector veel mogelijkheden en dat levert regelmatig vragen op. Daarom worden er twee keer in de maand demo’s gegeven aan kwekers om het platform uit te leggen en tips te geven over de mogelijkheden en hoe je meer kunt verkopen. Omdat niet iedereen in gelegenheid is om bij een demo aanwezig te zijn, wordt nu de mogelijkheid gegeven om live een demo bij te wonen via Periscope. Via deze gratis app kun je live video delen met de rest van de wereld om o.a. meer online zichtbaarheid te genereren en een netwerk opbouwen. FloraXchange wil de populaire app inzetten om kwekers mee te laten kijken bij een demo en om nuttige informatie te delen. Kwekers kunnen hierna direct aan de slag om hun verkoop via FloraXchange te verbeteren en te optimaliseren.

“Video als marketingtool wordt steeds belangrijker. Het gebruik van Periscope is voor ons een unieke en onderscheidende manier om een kijkje achter de schermen te bieden en geïnteresseerde kwekers kennis te laten maken met FloraXchange. Met één druk op de knop ben je live en kan je de presentatie op de voet volgen en eventueel vragen stellen middels de chatfunctie. Misschien trekken we tien kwekers, maar de demo kan ook honderden kijkers trekken”, aldus Moelai Kessing, marketingcommunicatiemedewerker van FloraXchange.

Op donderdag 20 oktober van 14:00 tot 15:30 uur zal de kwekersdemo voor beginners live te zien zijn op Periscope onder de naam ‘FloraXchange Live Kwekersdemo’. De volgende live uitzending volgt op donderdag 10 november van 14:00 tot 15:30 uur onder dezelfde naam. Dit betreft de kwekersdemo voor gevorderden.

bron: FloraXchange
Publicatiedatum: