Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Website Gezond Beleid moet werknemers fit houden

De nieuwe website www.gezondbeleid.nl is nu live. Informatie over bijeenkomsten van de vier netwerken die onder de naam Gezond Beleid actief zijn in Nederland zijn hier vanaf nu te vinden. De netwerken hebben tot doel agrarische bedrijven te ondersteunen bij het handen en voeten geven van gezond personeelsbeleid. Deelnemers aan de netwerken van Gezond Beleid delen informatie en ervaringen.

Gezond Beleid telt vier netwerken: twee regionale netwerken (Zuid en Westland-Oostland) en twee sectorale netwerken (Boomkwekerij en Pluimveehouderij). Inmiddels zijn er meer dan 100 agrarische bedrijven en aanverwante bedrijven lid van Gezond Beleid. Op de nieuwe website hebben alle netwerken een eigen pagina met informatie over aanpak en deelname. Met deze website kunnen resultaten uit bijeenkomsten gemakkelijker onderling gedeeld worden.

Gezond Beleid is voor agrarische ondernemers en/of de medewerker die verantwoordelijk is voor het personeelsbeleid. Nieuwe regelgeving, werken met uitzendbureaus, dossiervorming, invoeren van functioneringsgesprekken, cao’s en veiligheid zijn enkele thema’s waar een ondernemer mee te maken krijgt als hij personeel in dienst heeft.

Bron: Werkgeverslijn
Publicatiedatum: