Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Serie colleges over kwaliteitsgarantie in de biologische sector

BioNederland/VBP en Skal houden een bijeenkomst rond kwaliteitsborging bij biologische producten. Deelnemers krijgen inzicht in de manier waarop ze bij de jaarlijkse controle optimaal aan de vereisten kunnen voldoen.

De bijeenkomst wordt in november 2016 drie keer op verschillende locaties verspreid over Nederland aangeboden. Het college is bedoeld voor handels- en verwerkingsbedrijven en minder relevant voor bedrijven uit de primaire sector. De bijeenkomsten zijn in Boxtel (8 november), Amsterdam en Zwolle (beiden 9 november).

Arno Berg, inspecteur bij Skal Biocontrole, zal ingaan op de stand van zaken met betrekking tot kwaliteitszorg en geeft aan hoe belangrijk het is om eventuele afwijkingen te herstellen.

Het BioNederland College is toegankelijk voor leden en niet-leden van BioNederland/VBP. Het college is gratis voor leden van BioNederland (max. 2 per bedrijf) en 150 euro voor personen/organisaties die (nog) niet bij BioNederland zijn aangesloten. Inschrijven kan tot 31 oktober via de website.

bron: Bloembollen Visie
Publicatiedatum: