Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 november, Amsterdam

BloomingCities #3 over Groen en Zorg

Bloemen en planten hebben een positief effect op de gezondheid: een groene omgeving maakt mensen simpelweg gelukkiger, gezond en minder gestrest. Maar waarom zijn zorginstellingen en ziekenhuizen dan nog geen groene bolwerken? Is het niet tijd voor veel meer groen in de zorg?

Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wat kost groen en wat levert het op? En wat staat een grootschalige toepassing eigenlijk in de weg?

Deze vragen staan centraal op 7 november. Dan organiseert Greenport Aalsmeer samen met Pakhuis de Zwijger en verschillende partijen uit de regio Amsterdam het programma BloomingCities #3: Groen en Zorg. Tijdens deze bijeenkomst gaan voorlopers in de ontwikkeling van groene zorgoplossingen in gesprek met decisionmakers uit de zorg om met elkaar een groene zorgagenda te maken.
  • Waar: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
  • Wanneer: Maandag 7 november 2016
  • Tijd: 13.30 – 16.30 uur
  • Entree: gratis
Bekijk hier het programma. Wie interesse heeft om deel te nemen, kan een e-mail sturen naar Miriam Strous via [email protected].

Bron: Greenport Aalsmeer
Publicatiedatum: