Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chrysanten shinen bij Dekker

Vele kwekers, handelaren en retailers reisden afgelopen dagen af naar de Kop van Noord-Holland voor de bloeiproeven bij Dekker Chrysanten. Zoals ieder jaar in week 40 - 'het beste moment in het jaar voor een chrysantenproef' - stonden de hardlopers, de eigen Triple-A variƫteiten, de Madiba's en natuurlijk de nieuwkomers in de schijnwerpers.


Warja Abrosimova vertelt over het assortiment

Dekker Chrysanten is een van grote jongens op het gebied van chrysanten veredeling en -vermeerdering. Op het grote complex in de polder in Hensbroek vinden de veredelingsactiviteiten plaats, maar wordt ook het stekmateriaal afkomstig uit Afrika in pluggen gestoken om wortel te schieten. Bovendien worden er een aantal rassen in eigen beheer gekweekt - een bijkomende tak van sport, waarin het bedrijf, i.s.m. met Wageningen en in het kader van HNT, meehelpt te zoeken naar de ideale teeltomstandigheden en zich in het bijzonder verdienstelijk maakt op het punt van verticale beluchting.Over aandacht voor de bloeiproeven hebben ze bij Dekker niet te klagen. Voor veel kwekers staan de dagen namelijk vast op de agenda. Op woensdag was het nog eens extra druk, vertelt Warja, want toen kwam er een heuse studieclub van Delphy over de vloer.Zichtbaarheid
Een van de vlakken waarop Dekker zich onderscheidt van de concurrentie is op het gebied van zichtbaarheid. Het bedrijf zet in op naamsbekendheid door de keten heen en het liefst tot bij de consument thuis. Een van de manieren waarop dit bereikt wordt, is middels het Dekker Selections concept. De samenwerking met kwekers wordt gezocht, waarbij die laatsten bloemen in gemerkte hoezen terug naar Hensbroek sturen. Aldaar worden de bloemen geblend - vandaar Dekker Selection - waarna de kleurrijke pakketten verkocht worden.


De bloemen in Dekker Selection hoezen...


...en in Dekker Selection dozen, klaar voor verzending.

Voor meer informatie:
Dekker Chrysanten
Warja Abrosimova
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek
T: +31 (0) 226 45 60 60
F: +31 (0) 226 45 60 75
M: +31 (0)651 48 72 79
E: [email protected]
www.dekkerchrysanten.com