Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9 november, Bleiswijk

Horticoop organiseert Insperience Day voor leden en niet-leden

Tuinbouwcoöperatie Horticoop uit Bleiswijk organiseert op 9 november een bijzondere dag voor leden en niet leden: de Horticoop Insperience Day. Tijdens deze dag gaan experience, inspiration en science hand in hand. De ochtend is exclusief voor leden, ’s middags zijn ook niet-leden welkom.De dag start met een gezamenlijke opening in het stadion van PEC Zwolle, waarna men kan kiezen uit een aantal leerzame excursies. Deelnemers kunnen een bezoek brengen aan het grootste windmolenpark van Europa, een kijkje nemen bij een ultramoderne energiecentrale, of zich vergapen aan de bedrijfslogistieke hoogstandjes van een grote bollenkweker. Ook behoort een rondleiding door het PEC Zwolle voetbalstadion tot de mogelijkheden.

Het middagprogramma, waaraan ook niet-leden kunnen deelnemen, vindt plaats bij kwekerij Baas in Ens, een grote kweker van perkgoed. Hier brengt Horticoop kwekers via workshops, demonstraties en lezingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Onder meer op het gebied van de emissieloze kas, waterbehandeling, geïntegreerde gewasbescherming en veenvrije potgrond. Toonaangevende producenten en leveranciers leveren hun medewerking aan dit programma. Tijdens deze middag kunnen kwekers via het volgen van lezingen en demonstraties punten verzamelen om daarmee hun spuitlicentie te verlengen.

De Insperience Day past duidelijk in een ontwikkeling die Horticoop als coöperatie doormaakt, aldus algemeen directeur Igo Janssen: “Horticoop zoekt als moderne coöperatie continu naar antwoorden op de snel veranderende internationale en bedrijfseconomische ontwikkelingen in de tuinbouwsector. Dat antwoord zit vervat in ons motto ‘samen groeien’. Samen met onze afnemers werken aan het rendement en continuïteit van hun bedrijf. Daarbij is er minder sprake van een traditionele waardeketen, maar veel meer van een gezamenlijk netwerk. De Insperience Day draagt bij aan de gedachte dat we het met elkaar doen.”

Voor meer informatie:
www.horticoop.nl/insperienceday
Publicatiedatum: