Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zweden: Elmia Garden 2016 van start

Deze week (5 en 6 oktober) treft de wereld van Zweedse tuincentra en bloemisten elkaar weer op de Elmia Garden in Jönköping. Deze beurs inspireert dit marktsegment zowel met versproducten als toebehoren. Ook uit Nederland zijn er weer een tiental bedrijven aanwezig met bloembollen, (buiten) planten en potterie.



Jaarlijks staan een aantal overkoepelende trends en thema's centraal. Dit jaar zijn dat onder meer Vertical&Horizontal Green Cultivation, The Green Lab & Vego Garden. Naast een uitgebreid aanbod aan standhouders biedt Elmia Garden een inspiratie programma met diverse creatieve en ‘zakelijke’ workshops. Het Zweedse ‘Bloemenbureau’ Blomsterframjandet presenteert er bijvoorbeeld uitwerkingen van de nieuwste seizoenstrends voor bloemen en planten.



Vanuit Nederland staat ook groenmarketeer Marcel Jansen van Strøm Creative Marketing op de bühne. Hij verzorgt een aantal presentaties met als onderwerpen ’Next Level in Garden Retail’ en ‘Improving the shoppability in Garden Centers’. De Zweedse ‘groenmarkt’ laat de laatste jaren weer een positieve ontwikkeling zien, mede ingegeven door actuele hang naar gezondheid en well being onder consumenten. Groen hoort er weer bij! Ook zijn bloemen en planten op dit moment weer een onlosmakelijk onderdeel van de typische Scandinavische interieurs. Het is een uitdaging voor de sector de inspiratie uit de media om te zetten in traffic en conversie bij bloemist en tuincentrum! Elmia Garden draagt daarin als beursplatform zijn steentje bij.



Voor meer informatie over de beurs kunt u contact opnemen met:
Sara Åberg (communicator Elmia Garden)
T: +46 (0) 36 15 20 49
E: sara.aberg@elmia.se

Publicatiedatum: