Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse sierteeltmarkt in kaart

Marketingbureau ConsumerView presenteerde gisteren een rapport over de sierteeltmarkt van het Verenigd Koninkrijk. In dit rapport worden de onderwerpen retail, sierteelt, consument en economie behandeld en wordt aldus veel marktinformatie op een overzichtelijke manier bij elkaar gezet.

Klik hier voor het rapport (PDF)

Het is naar eigen zeggen voor het eerst dat, sinds het Productschap Tuinbouw hiermee gestopt is, een partij zich gewaagd heeft aan het compleet in kaart brengen van de markt. In de sector is er weinig recente, overzichtelijke informatie beschikbaar over de markt van onze westerburen, aldus ConsumerView. Dit terwijl het Verenigd Koninkrijk wel één van de grootste retail- en sierteeltmarkten is voor Nederlandse bedrijven.Inhoud
Het rapport toont de belangrijkste ontwikkelingen betreffende de Britse economie en consument in de afgelopen 10 jaar. Daarnaast worden de verschillende retailkanalen en de top retailers uitgebreid beschreven. Tenslotte zijn bij het hoofdstuk ‘Sierteelt’ de belangrijkste ontwikkelingen betreffende onderwerpen zoals marktomvang, afzetkanalen en import in kaart gebracht. Voorbeelden hiervan zijn sectoromvang, retailverkoop en ontwikkelingen. Hiermee biedt het rapport een compleet en gestructureerd inzicht in de Britse sierteelt- en retailmarkt wat voor bedrijven als uitgangspunt kan dienen bij het maken van strategische marketingbeslissingen. Ook biedt de monitor een basis voor verkoopplannen, productintroducties, groeistrategieën en category management.

Expertise
Marketingbureau ConsumerView is al ruim vijftien jaar actief in de retail. Met marketeers in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk hebben zij de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over markten, ontwikkelingen en trends. Deze data zijn verzameld, geanalyseerd en structureel samengebracht in een uitgebreid rapport.
Het rapport is vanaf vandaag te bestellen en meer informatie is beschikbaar op: http://www.consumerview.net/diensten/marktdata-onderzoek/markt-monitor/  

Voor meer informatie:
ConsumerView
Carl Schoutsen
T: +44 7971 567 450
E: [email protected]
www.consumerview.net

Publicatiedatum: