Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste paal nieuwbouw Bercomex in Hoorn

Na alle bouwvoorbereidingen is het zover: de eerste paal van de nieuwe bedrijfshal van Bercomex is geslagen. Daarmee is de start van de nieuwbouw van het nieuwe bedrijfspand van Bercomex een feit.Eerste paal
In de aanwezigheid van Bercomex medewerkers heeft de familie Schouten op vrijdag 30 september de eerste paal geslagen aan de Verlengde Lageweg 10 in Hoorn. Een feestelijk moment, de eerste paal van de nieuwbouw van het nieuwe bedrijfspand van Bercomex.Nieuwbouw Bercomex
Deze eerste paal is de officiële start van de nieuwbouw van de nieuwe bedrijfshal van Bercomex. Er wordt een compleet nieuwe productiehal gebouwd. Hiermee kan Bercomex met de modernste technieken en faciliteiten machines ontwikkelen en produceren voor bloemenverwerking. De nieuwe productiehal biedt naast een modern magazijn een goed onderkomen voor het groeiende aantal innovatieprojecten waar Bercomex aan werkt.

Klanten beter bedienen
Bercomex verwacht vanaf begin 2017 vanuit het nieuwe pand te kunnen gaan werken. Hiermee kunnen klanten nog beter worden bediend voor alle behoeften en wensen die ze hebben voor eigentijdse bloemenverwerking.Voor meer informatie:
Bercomex bv
Holenweg 4A
1624 PB Hoorn
T: +31 (0) 229 – 50 21 50
F: + 31 (0) 229 - 50 21 16
www.bercomex.com
Publicatiedatum: