Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Windt Verpakking wordt participant Demokwekerij

Van der Windt is een internationale speler in de wereld van verpakkingen en disposables. Van der Windt levert ruim 15.000 artikelen voor onder meer de sierteelt, AGF, food en non-food industrie, groothandel, schoonmaak en zorg.“Van der Windt Verpakking is als participant bij Demokwekerij Westland aangesloten omdat wij het belang inzien van het aansluiten van het onderwijs met het bedrijfsleven. De combinatie van Demokwekerij samen met de MBO Westland onder één dak is hierdoor ideaal. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan de professionalisering van de Nederlandse tuinbouw en leggen we graag contacten met kwekers uit binnen- en buitenland,” aldus Bernard van der Valk van van der Windt Verpakking.

Van der Windt Verpakking is al meer dan 45 jaar specialist in verpakkingsoplossingen voor onder andere de bloemen- en plantenbranche. Zij leveren een compleet assortiment sierteeltverpakkingen, direct uit voorraad leverbaar. Het assortiment bestaat onder andere uit bloemen- en plantenhoezen, folies, Deense dozen, displaydozen, plantentrays en geavanceerde verpakkingsmachines.

Voor meer informatie:
www.vanderwindt.com
www.demokwekerij.nl
Publicatiedatum: