Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers leren over groene gewasbescherming tijdens kennisdag

Deze week organiseerde Van Iperen in samenwerking met Demokwekerij Honselersdijk de Kennisdag Gewasbescherming Sierteelt. De dag werd afgetrapt door Jeroen Sanders van Demokwekerij Westland die een korte toelichting gaf over de toekomstplannen van de Demokwekerij. Vervolgens nam productmanager Gert-Jan Dillo van Van Iperen het woord over.

Hij bracht de telers op de hoogte van de vele mogelijkheden om groene gewasbeschermingsmiddelen in te zetten. Na de presentaties ging de rondgang van start. De telers bezochten in groepen de proeven van verschillende fabrikanten. Daarnaast informeerde specialist Han Opstal de telers over het belang van goede waterkwaliteit en zette hij uiteen hoe je dit door middel van een bedrijfsspecifieke systeemaanpak kunt realiseren.

De telers hadden veel interesse voor de proeven en er kwamen goede vragen en discussies uit voort. Met een punt voor licentieverlenging en een heerlijk Chinees buffet konden de kwekers tevreden weer naar huis.

Voor meer informatie:
Van Iperen
T: +31 (0)186 57 88 48
www.iperen.com
Publicatiedatum: