Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13 oktober

Jungle Talks opnieuw van start bij Ter Laak

Samen met de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en het Centre of Expertise Greenports organiseert Jungle Talks op donderdag 13 oktober en op donderdag 27 oktober van 16.00 – 17.00 uur de eerste ‘internationaliseringssessie’. Gestart wordt waar men exact een jaar geleden de eerste ‘Jungle Talk’ organiseerden, bij een bedrijf uit Wateringen dat in het vliegtuig stapte naar Guatemala.

Masterclass Ter Laak Orchids
Het spits wordt afgebeten op 13 oktober door Richard ter Laak die een Masterclass zal verzorgen over ‘internationalisering van productiebedrijven’. Richard zal antwoorden geven op de vragen waarom, hoe, waar, waarmee, met wie en waardoor Ter Laak actief geworden is in het buitenland.

Het laatste kwartier zal hij een blik werpen op de toekomst. Welke uitdagingen liggen er in het verschiet? En hoe kunnen stagiaires dan wel young professionals mogelijk een helpende hand toesteken? Jongeren die zich aangesproken voelen door deze oproep, kunnen vervolgens ‘pitchen’ op 27 oktober tijdens een vervolg op deze masterclass, het ‘pitch webinar’.

Pitch Webinar Ter Laak Orchids
Donderdag 27 oktober kan er gepitcht worden over 1 of 2 stages / werkplekken die Richard tijdens zijn Masterclass op 13 oktober bekend zal maken. Ben je student of net afgestudeerd en zou je wel bij Ter Laak aan de slag willen? Laat dat dan uiterlijk donderdag 20 oktober weten (aanmelden hiervoor kan bij Ed Smit via [email protected]).

De pitches zullen tijdens dit webinar van professionele feedback worden voorzien door docenten en uiteraard door Richard zelf. Elk ‘pitch webinar’ wordt afgesloten met de selectie van de ‘beste pitches’ die vervolgens worden uitgenodigd om tot zaken te komen. Een stageplek dus of mogelijk zelfs een baan.

Overige, niet geselecteerde pitches worden diezelfde dag nog in contact gebracht met alle overige inloggers tijdens dit webinar.

Agenda
Deze eerste internationaliseringssessie zal nog in het Nederlands worden gehouden. In de toekomst gaat Jungle Talks over op het Engels middels een serie van maandelijkse sessies in 2017. Elke maand zal een nationale dan wel internationale tuinbouwtopper een Masterclass komen verzorgen. Elke ondernemer stelt daar 1 of meerdere stages of werkplekken tegenover. Buitenlandse ondernemers en studenten kunnen zo ook aan de internationaliseringssessies deelnemen.

Aanmelden
Ga voor meer informatie naar www.jungletalks.com, waar je je kunt aanmelden voor beide webinars en ook kunt registreren voor de nieuwsbrief. Direct aanmelden voor de ‘Masterclass’ van 13 oktober kan ook via deze link. Aanmelden voor het ‘Pitch Webinar’ van 27 oktober kan hier.

Publicatiedatum: