Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
speciale dagen kalender 2017

Wanneer is het in moederdag in Frankrijk, in Engeland, in Duitsland...

Bloemenbureau Holland heeft een kalender gemaakt met daarop alle voor de bloemen- en plantenhandel (potentieel) interessante dagen. De 'speciale dagen kalender' is hier in te zien.

Iedere dag is een bijzondere dag. Wel wordt er bij sommige feest- en bijzondere dagen extra stilgestaan. Vaak zijn dit zelfs officiële vrije dagen. De mate waarin er (commercieel) wordt ingespeeld op bepaalde speciale dagen verschilt aanzienlijk per land of regio. Zo viert Scandinavië dit jaar op 23 juni Midzomeravond, is het in België op 20 juni Poetsvrouwendag en op 2 oktober is het Grootouderdag in onder andere Italië en Spanje.

Speel in op speciale dagen
Door in te spelen op speciale dagen, lopende campagnes of opvallende acties inspireer je je klanten om ook eens op andere momenten dan bijvoorbeeld verjaardagen aan bloemen en planten te denken. Bekijk de kalender en ga er mee aan de slag. Download hier het overzicht van de speciale dagen in 2017.

bron: Bloemenbureau Holland
Publicatiedatum: