Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe campage Kas groeit: 'Fluitend in de kas'

Hoe houd je de nieuwste ontwikkelingen bij?

Als werkgever, HRM'er, MT-lid of bedrijfsleider wil je graag dat medewerkers flexibel en wendbaar zijn. Op deze manier blijven ze interessant voor jouw bedrijf en duurzaam inzetbaar. Het werk in de tuinbouw verandert namelijk snel. Denk maar aan de toenemende automatisering of Het Nieuwe Telen. Hoe blijft je als ondernemer of werknemer mee ontwikkelen? De nieuwe campagne van Kas groeit ‘Fluitend in de kas’ richt zich daarop.De campagne zet erop in dat werknemers in de glastuinbouw elke dag met plezier naar hun werk gaan. Nu én in de toekomst. Werknemers die zich ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen, brengen het bedrijf verder. Ontwikkelen en veranderen kunnen zij echter niet alleen. Werkgevers en werknemers spelen allebei een rol.

Loopbaanvoucher

Je kunt je werknemers wijzen op de mogelijkheid een loopbaanvoucher aan te vragen. Werknemers die onder de cao glastuinbouw vallen kunnen kosteloos een loopbaantraject volgen. Ze gaan aan de slag met vragen zoals: wie ben ik en wat kan ik en wat wil ik? Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de gratis Kick-off bijeenkomst: Is een ‘por’ voldoende? Loopbaanbegeleiding zorgt voor beweging in je bedrijf!

Aanmelden voor een van deze Kick-off bijeenkomsten: 1 december a.s. Demokwekerij, 8 december a.s. Regio Venlo en 12 januari a.s. Regio Noord-Holland kan hier.

bron: Kas Groeit

Publicatiedatum: