Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fotoimpressie

Kenia: 3.500 bezoekers op Naivasha Horticultural Fair

Afgelopen vrijdag en zaterdag vond in Kenia de Naivasha Horticultural Fair plaats. 200 bedrijven uit de internationale sierteelt waren aanwezig en presenteerden op het terrein van de Nasivasha Sports Club de eigen diensten en producten. De show verwelkomde meer dan 3,5 duizend bezoekers.

Jack Atombo, die deel uitmaakt van het organiserend comité, is enthousiast. "De beste show die we gehad hebben. En ook het weer was uitstekend!"


Atambo schoot zijn rolletje vol en stuurde een impressie naar onze redactie. Klik hier voor meer foto's.De nadruk lag dit jaar op de kleine en middelgrote kwekerij. Deze wisten de beurs in grote getale te vinden. Reacties van zowel bezoekers als standhouders waren overwegend positief, getuige de vele posts op social media. Zo meldde United Selections op Facebook (foto hierboven): "Great Naivasha show again! Thanks to all who visited our stand."
Bovenstaande twee foto's werden op Twitter gepost door Charles Mwangi. "It's a full house at the @nhfair. Lots of innovative farming solutions on show."Royal De Ruiter deelde op Twitter een mooie oldtimerVijay M Bhosale op Facebook. "With Avinash Mokate [Continental Breeding, tweede van links. red.], Satish Patil and Appaso Mane".

Ook CropNuts was present en deelde de volgende foto's (ook via Twitter):

Idem voor Amiran:

En Koppert:


Voor meer informatie:
Naivasha Horticultural Fair
T: +254 726 629 666
Email: [email protected]
www.naivashahortifair.com