Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vanda's Su-Su op stok

Als er één bloem een eyecatcher is, is het wel de Vanda. Maar hoe verwerk je een exclusieve tropische bloem als de Vanda goed in een boeket? Dat kan met de Vanda Su-Su Stix. De bloem is al in een bloemflesje gedaan en een houten stokje is aan de verpakking toegevoegd.Een kant en klaar concept
Vanda Su-Su Stix is een compleet concept, kant en klaar. Er is een speciale houder ontwikkeld die precies in de standaard Vanda Su-Su doos past. Hier kunnen de bloemen netjes en gemakkelijk in worden verpakt en vervoerd. Vanda Su-Su Stix worden standaard in een mix van 4 verschillende kleuren en variëteiten aangeboden. In totaal vind je 24 Vanda bloemen in één verpakking. Liever andere kleuren of grootten? Die zijn op bestelling te leveren.Waar zijn de Vanda Su-Su Stix te koop?
Vanda Su-Su Stix is voor iedere bloemist beschikbaar via lijnrijders en groothandels. Zij bestellen Vanda Su-Su Stix direct bij de kweker. Wanneer het product niet voorradig is, kan de groothandel het bestellen. Kwekerij Zeurniet is verantwoordelijk voor de productie en de orderverwerking. Zeurniet produceert onder het label Vanda Su-Su de Vanda’s als tak, plant en nu dus ook als losse bloem.

Vanda Su-Su Stix is nu te bestellen (vbn code: 118828). Wil je meer informatie over de verkrijgbaarheid en samenstelling Vanda Su-Su Stix? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Wil je Vanda Su-Su Stix bestellen, (alleen mogelijk met een administratienummer van FloraHolland) neem dan contact op met Kwekerij Zeurniet, via [email protected]

Voor meer informatie:
www.vandasusu.com
Publicatiedatum: