Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 december, Westland

Westland Event gaat op zoek naar nieuwe marktverbindingen

Op woensdag 7 december 2016 organiseert de gemeente Westland het jaarlijkse Westland Event. Het thema dit jaar is: “Nieuwe Marktverbindingen”.

Dit thema is een verdieping op het thema van vorig jaar, “Tuinbouw in Transitie”, dat ging over de snelheid van alle technologische ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen hebben grote invloed op het glastuinbouwcluster en daardoor ontstaan nieuwe marktverbindingen. Voorbeelden hiervan zijn de inzet van big data, e-commerce en het veranderen van de manier van verkoop en afzet die invloed hebben op de keten. Tijdens het Westland Event in 2016 wordt hier verder op ingezoomd.

Ook dit jaar is Royal FloraHolland in Naaldwijk gastheer van het event, dat is bestemd voor de glastuinbouwsector. Het Westland Event wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Rabobank Westland en Rijk Zwaan.

Programma
Het Westland Event begint om 15.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Dagvoorzitter deze keer is Pauline De Wilde.

Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken en Duurzaam Ondernemen. Hierin praat zij met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen; van veiligheid, ICT, Social Media en E-facturatie tot het schrijven van een businessplan voor je nieuwe bedrijf.

Sprekers tijdens deze editie van het Westland Event zijn Prof. dr Annemieke Roobeek. Zij is sinds 1989 professor aan de Business School Nyenrode. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van o.a. technologie en kennismanagement. Het afgelopen jaar heeft Roobeek een studie verricht naar de dynamiek in het sierteeltcluster en de kassenbouw.

Lucas Vos, CEO van Royal FloraHolland, geeft zijn visie op het thema. Wat verandert er door alle technologie aan de rol van Royal FloraHolland?

Danny Mekić, die regelmatig in programma’s verschijnt als De Wereld Draait Door, NOVA en Pauw en Witteman, adviseert grote organisaties bij hun transformatie naar nieuwe businessmodellen. Hij is tevens internetexpert en vertelt over e-commerce en de rol van big data.

Royal Brinkman CEO Ton van Mil is het voorbeeld uit de eigen sector. Royal
Brinkman zet sterk in op digitaal zakendoen en Van Mil vertelt waarom ze tot deze keuze zijn gekomen en welke impact dit heeft op de organisatie.

Als afsluiting maakt Paul Smit de brug tussen technologie en het menselijk brein. Smit studeerde af op de “evolutie van het menselijke bewustzijn”. Hij laat de aanwezigen ervaren dat we de wereld niet altijd zien zoals deze ook werkelijk is.
 
Aanmelden
Aanmelden is nu nog niet mogelijk. Noteer wel alvast de datum, 7 december 2016, om deze editie niet te hoeven missen. Vanaf medio oktober kunt u zich via de website van gemeente Westland aanmelden.

Voor meer informatie:
[email protected]
Publicatiedatum: