Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
cursus assortiment tuinplanten & cursus Category Management

Nieuwe cursussen van start bij Floweracademy

Op donderdag 22 september van 13.00 – 17.00 uur start de cursus assortiment tuinplanten. In 5 middagen van 4 uur worden alle zaken rondom tuinplanten besproken qua assortiment, kwaliteit en afzet. Iedere cursusmiddag worden tuinplantenkwekers bezocht en wordt hun kennis in de cursus betrokken.

De cursus is blended learning, dat wil zeggen dat er een combinatie met het e-learningplatform van Floweracademy.TV is. Dit heeft veel tijdsvoordelen en maakt de cursus nog interessanter om te volgen. Tevens krijgt iedere deelnemer de app Info-OutdoorPlants, waarin een groot handelsassortiment tuinplanten is opgenomen waardoor gebruiksvriendelijk en gemakkelijk alles over tuinplanten gevonden kan worden.


Meer informatie over deze cursus is hier te vinden.


Cursus Category Management
De cursus Category Management is vernieuwd en aangepast naar de laatste retail ontwikkelingen en start op dinsdag 20 september om 17.00 - 21.00 uur in Naaldwijk met 5 opeenvolgende lessen.

In deze 5 lessen gaat de deelnemer onder leiding van cursusleiders Lucas Jansen en Miranda Bakker met een concrete praktijk case aan de slag. Doelen zijn het denken vanuit de consument en kunnen begrijpen van een categorieplan en het laten aansluiten van een concept of idee aan de wensen en de formule van de retailer. De deelnemers gaan actief aan de slag voor een specifieke retailer.

De cursus is bedoeld voor inkopers, verkopers, marketeers, kwekers en veredelaars. Door zelf aan de slag te gaan met category management, is er een grotere kans om een product op het schap te krijgen van de retailer.


Meer informatie over deze cursus is hier te vinden


Aanbod

Floweracademy.NL verzorgt zowel open cursussen als incompany-trainingen op het gebied van assortiment, kwaliteit, accountmanagement, marketing en marktverkenningen. Er zijn cursussen gegeven in 21 verschillende landen en in vrijwel alle schakels van de keten en in alle segmenten.

Voor meer informatie:
Floweracademy.NL
www.floweracademy.nl


Publicatiedatum: