Kom een kijkje nemen op nieuwe locatie Dymak

Sinds kort is Dymak verhuisd naar een nieuwe locatie in het hart van de sierteelt bij Aalsmeer. Het bedrijf is onderdeel van de Dymak Group, een van oorsprong Deens bedrijf met vestigingen in China, India, Denemarken, Amerika en Italië. Dymak Holland richt zich voornamelijk op de Nederlandse kwekers en export, maar heeft ook direct contact met retailers.


Vlnr: Hans Molenaar, Nicole van Tuijl, Kate Kulesza, Danielle Hartog, Nancy Spa, Paul Longayroux, Kirsten Lek en Edwin Aelbers

Dymak staat bekend om de nauwe samenwerking met haar klanten voor het ontwikkelen van commerciële pot-plantconcepten. Deze concepten zijn gebaseerd op de laatste trends in kleur, materiaal en vorm. De nieuwe showroom en inspiratie ruimte biedt veel ideeën om samen met de klant creatief aan de slag te gaan en een mooi nieuw concept tot stand te brengen.

Het enthousiaste team is op volle sterkte en geeft u graag een rondleiding op de nieuwe locatie.


Voor meer informatie:
Dymak Holland BV
Magnolia 1
1424 LA De Kwakel
T: 020 - 54 73 173
E: Info@dymak.nl
www.dymak.nl
 

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.