Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Léon Huver, Garden Plant;

'Garden Plant beurs goed moment om te oriënteren op het najaar'

"We zijn goed te spreken over het verloop van de beurs en hebben over de opkomst niet te klagen". Dat is de reactie van Léon Huver van Garden Plant, het handelscentrum in Venlo, gevraagd naar de order- en najaarsbeurs die het bedrijf afgelopen dagen organiseerde. "Op zondag opende de beurs om 9 uur, maar om 8.15 stonden de eerste klanten al voor de deur. Maandagochtend was de toeloop wat beperkt, maar dat maakten we 's middags weer goed en ook gisteren wist veel volk de beursvloer te vinden."



GardenPlanthad voor diens klanten meer dan 1000 partijen tuinplanten, bomen en heesters klaarstaan, waaronder ook veel kerstbomen. "Je merkt wel dat augustus wat vroeg is om monsters te laten zien. Van de andere kant zijn er kopers die zich nu al een goed beeld willen vormen van het aanbod en dat beeld kunnen zij nu al bij ons krijgen. Bovendien zijn er reeds diverse orders geschreven, maar de bulk komt wat dat betreft later: in de maanden september en oktober en zelf daarna nog.



Tijdens de beurs was ook de grote Cash & Carry van het handelscentrum geopend. Voor meer informatie over de beurs, het aanbod en de diensten van Garden Plant, zie onderstaande contact gegevens.


Foto's: Ebus



Voor meer informatie:
Garden Plant cash & carry
Léon Huver
Fresh Park Venlo 3825
Venrayseweg 138 b
5928 RH Venlo
M: +31 (0) 6-30998303
T: +31 (0) 77-3961155
F: +31 (0) 77-3961151
M: [email protected]
www.Garden-plant.nl

 
Publicatiedatum: