Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Actualisatie lijst geregistreerde handelsbedrijven Rusland

Handelsbedrijven die exporteren naar Rusland moeten zich laten registeren bij Anthos. Alleen geregistreerde bedrijven kunnen zaken doen met de Russen.

​Handelsbedrijven die plantaardige producten naar de Russische Federatie willen exporteren dienen geregistreerd te zijn als exporteur op Rusland. De NVWA verstrekt de lijst met geregistreerde bedrijven aan Rusland. Met Rusland is afgesproken dat de lijst twee keer per jaar wordt geactualiseerd. Deze actualisatie vindt plaats eind februari en begin september.

Anthos is verantwoordelijk gesteld voor het bijhouden van deze lijst voor handelsbedrijven in bloembollen en boomkwekerijproducten. De lijst van geregistreerde bedrijven zal in september wederom geactualiseerd worden en door de NVWA aan haar Russische collega’s toegestuurd worden.

Ondernemers die in de lijst willen worden opgenomen, dienen dit voor 1 september kenbaar te maken aan het secretariaat van Anthos.

Bron: Bloembollen Visie
Publicatiedatum: