Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winter Coloring bij FloraZON in Venlo

Op 25 en 26 september organiseert FloraZON de najaarsshow Winter Coloring. De centrale hal van FloraZON wordt omgebouwd tot een winters tafereel, waarin FloraZON de nieuwste producten en thema’s voor het najaar en de winter presenteert.

Dit jaar worden arrangeurs Tim van Leipsig, Konni van Delft en Lily Beelen aan het vertrouwde FloraZON-team toegevoegd. Ook zij zullen deze dagen doorlopend demonstraties geven. Ook kunnen bloemisten aanschuiven bij trendwatcher Aafje Nijman. Onder het genot van enkele toepasselijke hapjes en drankjes gaat zij in gesprek met bloemisten over trends, inkoop en stijl.

Tijdens de najaarsshow van FloraZON organiseert de VBW een voorronde van de Flowercup. Deze ronde daagt de VBW bloemisten uit een boeket voor een heer te maken.

Data en tijden
Zondag 25 september 08.00 – 16.00 uur
Maandag 26 september 16.00 – 22.00 uur

Meer informatie over de activiteiten tijdens dit event, en aanmelden voor de Flowercup kan via de vernieuwde website van FloraZON: www.florazon.nl
Publicatiedatum: