Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonnig vooruitzicht VTM Loop Maasdijk

Weer of geen weer, de organisatie van de VTM Loop op 30 juli is er klaar voor. Waar in 2015 de extreme wind ertoe leidde dat het evenement moest worden afgeblazen, ziet de organisatie van de loop de editie van 2016 zonnig tegemoet. Op 30 juli vindt alweer voor de 26ste keer het wandelfestijn en de hardloopwedstrijd in Maasdijk plaats. Vanaf ’s morgens 7 uur kunnen de wandelaars van start en om half 2 klinkt het startsein voor de 5 en 10 kilometer.

Helaas was er bij de editie in 2015 geen sprake van wind in de zeilen, maar van tegenwind. De vlekkeloze voorbereiding kon het niet winnen van de extreme weersomstandigheden. De voorspellingen voor komende weken zien er gelukkig zonnig uit, waardoor de organisatie van de VTM Loop er helemaal klaar voor is.Nieuwe routes en nieuw programma
Sportievelingen kunnen op 30 juli om half 2 hun beste tijd op de 10 kilometer van de VTM Loop te verbeteren, maar zien ook grote uitdagingen in de Kester & Partnersloop van 5 kilometer. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er speciaal de Beekenkamp Jeugdloop van 1 kilometer. Bijzonder is dit jaar de verandering in het programma. Juist door de jeugdloop om 15.00 uur te laten starten is de huldiging van de jeugd in het bijzijn van íedereen. Het Dael Sportief Wandelen heeft deze editie drie volledig nieuwe routes over de 10, 25 en 40 kilometer en de start is van 7 tot en met 12 uur.

Spektakel
De samenwerking is ook dit jaar gezocht met het Zomerspektakel Maasdijk. Na de prijsuitreiking loopt het feestgedruis direct over in het programma van het Zomerspektakel. Daarnaast krijgen ook dit jaar alle hardlopende deelnemers weer het runningshirt.

Publicatiedatum: