Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slotavond Studieclub Greenport Boskoop bij bijzondere kwekerij

Dinsdagavond 26 juli staat de slotavond van de studieclub Greenport Boskoop op de agenda. De groep is deze avond te gast bij Boomkwekerij van Ooi Dogwood Nurseries te Reeuwijk. Boomkweker Wil van Ooi heeft zich de laatste jaren o.a. toegelegd op het telen van een bijzonder assortiment Cornus (kornoelje). Met meer dan 200 soorten mag dit bedrijf zich specialist noemen in dit plantensoort. Deze Cornussen worden veelal onder licentie geteeld, hetgeen de laatste jaren door steeds meer kwekers wordt gedaan. Hiermee houden zij de markt onder controle en kunnen zij altijd iets bijzonders bieden aan hun afnemers.


Impressie van een voorgaande Studieclubavond

Hoe deze wijze van telen en afzet werkt krijgen we deze avond ook te horen en te zien. De avond begint om 19.30 uur. Wilt u deze laatste studieclubavond bijwonen maar bent u geen deelnemer van de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop, neem dan even contact op met Helma van der louw, tel. 06-28454955 of via mail [email protected],Publicatiedatum: