Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantenkwekers kunnen zaden bestellen bij Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer heeft in het kader van de Green Deal 'Weet welk plantmateriaal je (ver)koopt' met oa de LTO vakgroep & cultuurgroep bos- en haagplantsoen afgesproken om - waar mogelijk - de beschikbaarheid te vergroten van hoogwaardige zaden voor zowel bosbouwkundig gebruik (ZQ en S) als ecologisch gebruik (SI autochtone herkomst) conform de Nederlandse Rassenlijst Bomen.

Omdat het oogstseizoen voor de meeste soorten binnen afzienbare tijd start, of al is gestart, willen ze nu graag de vraag aan zaden binnen de boomkwekerijsector in beeld brengen. Het is voor hen belangrijk om een goede inschatting te maken van de gewenste oogstinspanning, en om een beeld te krijgen van hoe vraag en aanbod zich verhouden.

Toekenning van uw bestelling en uitlevering van de zaden is afhankelijk van de mogelijke oogstvolumes, verwerking van de zaden en kiemkrachtgegevens.

Zaden en plantsoen zullen worden uitgeleverd onder Naktuinbouw Select Plant Bosplantsoen i.o.

Voor meer informatie:
Staatsbosbeheer
Lammert Kragt
030-6926262
[email protected]
Publicatiedatum: