Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pacombi Group neemt Van der Gugten Rijnsburg over

Van der Gugten Rijnsburg B.V. gaat verder als onderdeel van Pacombi Group. De Rijnsburgse groothandel, gespecialiseerd in sierteelt verpakkingen, zet de activiteiten onder eigen naam voort. De twee partijen hebben de overnameovereenkomst op woensdag 6 juli jl. ondertekend. Martin en Freek van der Gugten blijven ook na de overname het bedrijf aansturen.

Pacombi Group, een 100% familiebedrijf, is actief in diverse markten van verpakkingen, hygiëneproducten en disposables. De groep ziet de acquisitie van Van der Gugten als een strategische stap voor verdere groei in de Nederlandse alsook de exportmarkt voor sierteelt.

In deze markt is de groep al actief met een tweetal bedrijven: Van der Windt Verpakking en Olsthoorn Verpakkingen. “De toevoeging van Van der Gugten geeft ons nog meer mogelijkheden onze klanten beter en breder te bedienen”, aldus Jan Paardekooper, eigenaar van Pacombi Group.

Van der Gugten Rijnsburg B.V. is een familiebedrijf dat dit jaar 100 jaar actief is in het leveren van verpakkingen en logistieke oplossingen voor de sierteelt. De groothandel levert aan kwekers, detaillisten, exporteurs, importeurs en andere groothandelaren. In Rijnsburg beschikt het bedrijf over een modern bedrijfspand met een state-of-the-art dozenopzetmachine. Bij het bedrijf werken dertien medewerkers. Martin van der Gugten: “Door de krachtenbundeling wordt ons producten- en dienstenpakket fors uitgebreid. Hierdoor kunnen wij onze bestaande relaties nog meer bieden, kortom een win-wincombinatie voor ons en Pacombi Group”.


Voor meer informatie:
Pacombi Group
Willem Beukelszstraat 16
3261 LV Oud-Beijerland
T: +31 88 22 22 333
E: [email protected]
www.pacombigroup.com
Publicatiedatum: