Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraXchange steeds beter afgestemd op vraaggestuurde keten

In september is het platform FloraXchange Services, dat de handel tussen een bepaalde regio en exporteurs bevordert, een jaar live. Dit platform bevordert de handel door transport gezamenlijk op te pakken, maar speelt daarnaast ook in op de veranderende vraaggestuurde keten door o.a. stickers direct af te handelen, transacties automatisch te verrekenen en klachten effectief af te handelen. In het afgelopen jaar is het platform uitgerold in regio Boskoop en Venlo en zijn er door de deelnemende kopers ruim 11.000 bestellingen gedaan bij 40 kwekers.

Tijdens de evaluatie, die op 30 juni jongstleden plaats vond, is met name gesproken over het beter ontsluiten van de transportreserveringen die gemaakt kunnen worden voor orders via FloraXchange Services, aldus Jan van der Lans. Dit is het laatste stukje dat nodig is om echt aftuin met virtuele voorraad te gaan werken en volledig aan te sluiten op de vraaggestuurde keten. Tevens is gekeken hoe FloraXchange Services de komende tijd verder uitgerold kan worden in andere gebieden.


Voor meer informatie:
FloraXchange
Jan van der Lans
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
T: 0174-725490
E: [email protected]
www.floraxchange.nl
Publicatiedatum: