Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aad van den Berg volgt op

Marc Grootscholten vertrekt van Improvement Centre

Marc Grootscholten vertrekt bij Delphy. Hij wordt als manager van het Improvement Centre opgevolgd door Aad van den Berg.

Het vertrek van Marc en de (inter)nationale marktontwikkelingen worden door de organisatie aangegrepen om kennisontwikkeling hoger op de agenda te zetten. Ook wordt de organisatie versneld ingericht om in te spelen op de veranderende marktvraag. "De glastuinbouw verandert snel, ICT toepassingen, ontwikkelen van nieuwe teeltconcepten en schaalvergroting zijn aan de orde van de dag en vragen nieuwe kennis", verklaart het bedrijf.

Marc heeft voor een andere uitdaging buiten Delphy gekozen en neemt per eind juli afscheid. Vanaf 1 juli komen de kennisontwikkelingsactiviteiten van de glastuinbouw onder de leiding van Aad van den Berg. Als degene die het Improvement Centre opgezet heeft en veel ervaring heeft in de breedte van de internationale tuinbouw zien we Aad als degene die de doelstellingen van Delphy voor kennisontwikkeling kan realiseren. De activiteiten van het Improvement Centre en de ontwikkelingen van IT toepassingen zoals een digitaal kennisplatform, dashboard en monitoringssystemen vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Er ontstaat hierdoor concentratie van de kennisontwikkelingen en een sterk team waarin ondernemerschap, vakkennis en (internationale) ervaring samenkomen. Het doel is voor deze kennisontwikkelingen met vele partners te blijven samenwerken. "We danken Marc voor zijn bijdrage aan Delphy en wensen Aad alle succes toe", besluit de organisatie.

Voor meer informatie:
Aad van den Berg
Delphy
06 41 90 05 75
[email protected]
 
Publicatiedatum: