Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Macro-Mite

"De snelste roofmijt in de bodem tegen tripspoppen"

Macro-Mite (Macrocheles robustulus) is een veelvraat. Plaagstadia die met chemie nauwelijks te raken zijn, staan op het menu van deze bodemroofmijt. Zo is Macrocheles effectief tegen tripspoppen en larven van de varenrouwmug, die in de grond zitten.Macrocheles reageert direct bij stijgende plaagdruk en neemt snel in aantal toe. Zijn reputatie als veelvraat maakt hij ook waar bij muggenlarven en hij eet ook de jonge stadia van Lyprauta (potworm) larven. Macro-Mite wordt toegepast in een dosering van 250 roofmijten/m² afhankelijk van de plaagdruk. Macro-Mite wordt het hele jaar door uitgezet.

Airobug
Macro-Mite kan met de hand worden gestrooid. Echter, indien u de natuurlijke vijanden verspreidt door middel van de Airobug verblazer, worden de natuurlijke vijanden direct met de introductie optimaal over het gewas verspreid. Op deze manier kunnen de natuurlijke vijanden direct aan de slag en zijn op iedere plant natuurlijke vijanden aanwezig. Deze aanpak verhoogt de effectiviteit van de biologische bestrijders.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com
Publicatiedatum: