Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 7 juli, Rijnsburg

Groothandelsmeeting over Trends & Ontwikkeling op de binnenlandse markt

Donderdagmiddag 7 juli organiseert de VGB speciaal voor de binnenlandse groothandelaren een bijeenkomst, die bezoekers een beter inzicht geeft in de nieuwste marktontwikkelingen. Deze speciale groothandelsmeeting wordt gehouden in Rijnsburg.

Welke informatie heeft Floridata beschikbaar over de binnenlandse markt? Wat zijn de consumentenontwikkelingen op de Nederlandse bloemen- en plantenmarkt? Wat kan de groothandel met het KIKI project 'de bloemist van de toekomst'? Deze middag krijgt u antwoorden op deze vragen en een creatieve kijk op de wereld van de bloemist en de praktijk. VGB directeur Robert Roodenburg is dagvoorzitter en 2Dezign in Rijnsburg de inspirerende locatie voor deze middag. Uiteraard wordt het programma afgesloten met een informele netwerkborrel. Bekijk hier de uitnodiging.

De bijeenkomst is gratis voor VGB-leden en aan niet-leden wordt € 75 (excl. BTW) in rekening gebracht. VGB leden kunnen zich hier aanmelden. Niet-leden klikken hier.

bron: VGB

Publicatiedatum: