Nieuwe Alstroemeria 'Aaron' afscheidscadeau voor Bernard Oosterom

Bernard Oosterom nam afgelopen vrijdagmiddag 17 juni 2016, na 27 jaar voorzitterschap van de Raad van Commissarissen, officieel afscheid bij Royal FloraHolland. Deze gebeurtenis vraagt om een passend afscheidscadeau, dit in de vorm van een nieuwe Alstroemeria die tijdens het afscheid werd gedoopt. De Alstroemeria kreeg de naam 'Aaron', vernoemd naar Bernard zijn zoon.Achter de schermen werkten zijn familie en veredelaar Royal van Zanten samen aan de doop van deze nieuwe paarse Alstroemeria (rasnaam Alstroemeria 'Zanalsron') die de handelsnaam 'Aaron' krijgt. Zoon Aaron werd geboren in april 1990, toen Bernard net in het bestuur kwam, dus hij kent zijn vader niet anders dan dat hij bestuurlijk bij de bloemenveiling actief was. Vader en zoon Oosterom verrichten samen de doophandeling.

Jack Goossens neemt stokje over
Jack Goossens, de huidige voorzitter van de Raad van Commissarissen, sprak Bernard persoonlijk toe. Hij noemde Bernard een voorzitter die van alle stakeholders, waarmee Royal FloraHolland te maken heeft, toch steeds het ledenbelang vooraan had staan. Bernard was vaak een eind voor de troepen uit, maar door zijn enorme persoonlijke inzet steeds bezig om de aansluiting tot stand te brengen en Royal FloraHolland verder te brengen.Het afscheid van Bernard Oosterom vond plaats op de veiling in Aalsmeer. Veel sectorgenoten van toen en nu bezochten de receptie om hem te bedanken en de hand te schudden.

Diamanten Royal FloraHolland speld
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 2 juni 2016 nam Bernard Oosterom officieel afscheid van Royal FloraHolland en maakte hij plaats voor Jack Goossens. Als voormalig voorzitter van de Raad van Commissarissen kreeg Bernard voor zijn jarenlange betrokkenheid en inzet die avond de diamanten Royal FloraHolland speld.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.