"Peltracom breidt infrastructuur "openbaar groen substraten" uit"

Begin juni 2016 is de laatste hand gelegd aan een nieuwe overdekte stockeer- en laadzone op het fabrieksterrein van Peltracom te Gent. In deze nieuwe zone zullen voortaan de grondstoffen voor de daktuinsubstraten, grasdalsubstraten en bomengranulaten gestockeerd, gemengd en geladen worden.
 


Peltracom heeft de laatste jaren een continue omzetstijging gekend in de sector van openbaar groen. Hierdoor kwam er behoefte aan een afgescheiden overdekte opslagplaats en een aangepaste laadzone voor blaaswagens, gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen. Uit kwaliteits- en praktische overwegingen is besloten een afzonderlijke zone uit te bouwen.

De overdekking was cruciaal om de geleverde substraten zo droog mogelijk af te leveren. Zo kan het gewicht van de mengsels onder controle gehouden worden en wordt het blazen op daken van diverse daktuinmengsels vergemakkelijkt.
 
Naast diverse standaardsubstraten binnen het GULS (Green Urban Line Substrates) assortiment produceert Peltracom ook mengsels op maat. De substraten worden aangeboden in kleine verpakkingen, big bags en bulk.
 
Peltracom heeft ontheffing op deze substraten en levert het product af per ENm³.
 
Voor meer informatie:
Peltracom
Hans Baekelmans (0032 497 548 063)
Els Thoelen (0032 496 560 297)
Fax: +32 (0)9 218 03 31
info@peltracom.be
www.peltracom.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.