Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Special Jaaroverzicht

Fotoreportages FHTF, IFTF, TBR

Tholen - Praktisch iedereen die in de sierteelt wat te verkopen heeft, moet in november een tandje harder gelopen hebben. De FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer en de IFTF in het naburige Vijfhuizen vonden gelijktijdig plaats en met name de eerste kan gerekend worden tot een van de internationale giga-beurzen. Iedereen pakt er uit. Het barstte van de activiteiten, primeurtjes, borrels, noviteiten, etc. en dit jaar waren er meer bezoekers dan voorgaande jaren. Ook de IFTF - wat kleinschaliger en qua vorm en bezoek van een iets ander type - mag ook, vooral met het oog op de brede internationale belangstelling, terugkijken op een dynamisch evenement. Tot slot was er eind november nog een tuinbouw onderonsje in het Limburgse, alwaar de Tuinbouw Relatiedagen Venray gehouden werden. Een terugblik:



Fotoreportage: record aantal bezoekers op FHTF 2015

Met 15.000 bezoekers is de Flora Holland Trade Fair 2015 drukker bezocht dan elke voorgaande editie. Ruim 750 bedrijven presenteerden er hun noviteiten, nieuwe concepten en/of diensten en dat in de meeste mooie en opvallende stand. Op de beurs, die van oorsprong speciaal bedoeld is om de bij FloraHolland aangesloten kwekers een podium te bieden, zijn de afgelopen jaren steeds meer veredelaars en andere toeleveranciers aangeschoven.



Fotoreportage: Internationaal karakter kenmerkt IFTF

Een 3D printer, enorme bloemenverwerkingslijnen en talloze nieuwe variƫteiten. De IFTF vond vorige week plaats in Vijfhuizen. De beurs kende woensdag een goede start en kenmerkte zich door het internationale karakter. Donderdag waren het meer de ondernemers uit de regio die de beurs wisten te vinden en vrijdag werd de beurs met een ontspannen sfeer afgesloten.



Fotoreportage: Tuinbouw Relatiedagen Venray 2015

De Tuinbouw Relatiedagen Venray, die vorige week op de vertrouwde locatie aan de A73 georganiseerd werden, was als vanouds gezellig. Onze redactie was natuurlijk aanwezig en maakte er een uitgebreide fotoreportage.


Publicatiedatum: