Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe troschrysant Floritec Breeding

Mars maakt furore in chrysanten segment

Tholen - Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer lanceerde Floritec Breeding de nieuwe rode enkelbloemige troschrysant Mars. Direct daarna in week 46 is de dagelijkse aanvoer gestart op FH Aalsmeer en Naaldwijk door Cornelis-Jan Flowers, chrysantenkweker uit Gamelen.

In reactie op de lancering vertelt veredelaar op het bedrijf Ruud Smit: "De Mars werd gelijk goed gewaardeerd door de kopers en loopt tot op heden goed mee in de prijsvorming in het rode Chrysanten segment. De wekelijkse aanvoer ligt in deze fase rond de 22.000 stelen."


Een indrukwekkend gezicht: de Mars in volle bloei

"De Mars blinkt o.a. uit in kleur, stevigheid van blad en steel en hoog takgewicht. Ook is hij sterk tijdens transport en heeft hij een lang vaasleven. Daar komt nog bij", aldus Ruud, "dat de bloem breed toepasbaar is voor bloemisten in boeketten en steekwerk. Dat is al helemaal het geval in deze tijd van het jaar waarin rood een graag gebruikte kleur is."


Elly van Kampen en Harry Boers, enkele weken geleden op de Trade Fair. Op de voorgrond prijkt de Mars.


Naar eigen zeggen blijft ook het lichtgroene hartje lang op kleur. Ook de frisse uitstraling blijft lang behouden. "De combi van genoemde aspecten maakt Mars zo speciaal en daardoor kan van een echte verbetering in het segment gesproken worden."

De VBN code van MARS is 116054.


Voor meer informatie:
Floritec Breeding
Ruud Smit
Van Hemessenkade 7
2481 BG Woubrugge
T: +31 (0)172 518 963
M :+31 (0)6 2731 9888
E: smit@floritec.eu
www.floritec.eu