Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marloes gelukkige winnares

Dynaplant wint selfie-actie Van Iperen

Tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer konden bezoekers op de foto met een levend standbeeld, gekleed in een Van Gogh jurk gemaakt uit bloemen, hoezen en folies. Dit levend standbeeld hoorde bij de stand van toeleverancier Van Iperen B.V.. In de stand stond het thema ‘De kunst van het inpakken’ centraal. Omdat 2015 het jaar van Van Gogh is, werd dit thema geïllustreerd door de Zonnebloemen en de Irissen van de kunstenaar.


Marloes op de foto met de bloemenprinses van Van Iperen

De bezoekers werden door het levend standbeeld uitgenodigd om een selfie te maken en deze met de hashtags #iperen en #fhtf op Twitter te plaatsen. Hiermee maakten de bezoekers kans op een hotelovernachting in Amsterdam en twee kaartjes voor het Van Gogh museum. Uit de vele inzendingen is Marloes, medewerkster van Dynaplant, de gelukkige winnares geworden. Zij kan de kunstwerken van Van Gogh nu in het echt gaan bewonderen.

Voor meer informatie:
www.dynaplant.nl
Publicatiedatum: