Handboek Het Nieuwe Telen gepresenteerd

Het boek 'De basisprincipes van Het Nieuwe Telen' is donderdag 19 november gepresenteerd aan de glastuinbouwsector. Gerberateler Aad Zuijderwijk (Zuijderwijk en Witzier) en Mark van der Werf (bedrijfsleider bij GreenCo, producent van snacktomaten) namen de eerste exemplaren tijdens het seminar Het Nieuwe Telen in ontvangst. Met het handboek krijgen telers een compleet overzicht van de achtergronden van Het Nieuwe Telen en de ervaringen die de afgelopen jaren zijn opgedaan.


V.l.n.r.: Peter Geelen, Aad Zuijderwijk en Mark van der Werf, Jan Voogt en Peter van Weel

Het boek 'De basisprincipes van het Nieuwe Telen' is in opdracht van Kas als Energiebron geschreven door drie onderzoekers die aan de basis van Het Nieuwe Telen (HNT) staan. De schrijvers zijn Peter van Weel (Wageningen UR Glastuinbouw), Jan Voogt (Hoogendoorn Growth Management) en Peter Geelen (Plantmonitoring.NL). Het boek is bedoeld als gids bij het volgen van een cursus over Het Nieuwe Telen als naslagwerk voor telers en teeltadviseurs bij het toepassen in de praktijk en als inspiratiebron voor onderzoekers en alle andere belangstellenden om samen verder te bouwen aan de kennisbasis van HNT.

Het boek is als digitaal (gratis) of gedrukt exemplaar (voor € 25) te bestellen via het aanmeldformulier op www.kasalsenergiebron.nl

Voor meer informatie:
Aat Dijkshoorn
LTO Glaskracht Nederland
telefoon (010) 800 84 35
mobiel 06 816 136 17
e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven