Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Topsporter op zoek naar sponsors uit de tuinbouw

"Voor een topprestatie heb je energie nodig. Goede en gezonde voeding dus", vertelt Glenn de Blois. Deze 20-jarige behoort tot de wereldtop in snowboarden en komt uit de Greenport Westland-Oostland. Om te kunnen blijven presteren, is Glenn op zoek naar bedrijven die hem willen ondersteunen.

In 2018 vinden de Olympische Winterspelen plaats in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Glenn hoopt zich daarvoor op het onderdeel SBX (snowboardcross) te kwalificeren. Daarvoor traint hij hard. Zo'n zes maanden per jaar woont de inwoner van De Lier in Oostenrijk. Daar deelt hij een aantal faciliteiten met de Engelse SBX-ploeg. Het Nederlandse Olympisch Comité heeft namelijk geen geld uitgetrokken voor deze tak van sport.

Glenn is dus op zoek naar bedrijven die hem willen ondersteunen in het bereiken van zijn ambitie. "Topsport kost veel geld. Denk maar aan mijn verblijfskosten en het wedstrijdgeld." Een aantal tuinbouwbedrijven steunt hem al, zoals Sion, Priva en Plantenkwekerij Vreugdenhil, maar dat mogen er best meer zijn, vindt de topsporter. "Tuinbouwbedrijven zouden vaker topsporters kunnen betrekken bij bijvoorbeeld hun pr. We kennen immers allemaal het belang van goede voeding."

Tuinbouwbedrijven, die Glenn willen sponsoren, kunnen kiezen uit tal van wederprestaties, zoals een clinic in skateboarden, skaten, wakeboarden of snowboarden.

Voor meer informatie:
glennsnowboard@caiway.nl
glenndeblois.wix.com/glenndeblois

Bron: Greenport Westland-Oostland
Publicatiedatum: