Wie bedenkt de merknaam voor het ultieme systeem voor doekintrekken?

Er wordt gepraat over Van der Valk Systemen. En dan met name over hun nieuwe systeem voor doekintrekken. Vorige week startte een campagne voor het verkrijgen van de ultieme merknaam in ruil voor een Apple Watch.

"Het nieuwe systeem maakt doekintrekken sneller, schoner en geeft de kweker meer flexibiliteit in de keuze voor schermdoek en installateur", vertelt Arno van Deursen, managing director van Van der Valk Systemen. "De winst zit hem onder meer in het ontbreken van doekclips, de mogelijkheid van doekintrekken kort vóór het planten van het gewas en de geleidestrips die Van der Valk vooraf zelf op het doek aanbrengt."Op de website van Van der Valk Systemen en via banners, nieuwsbrieven en video's kunnen mensen zich verder informeren voor het bedenken van dé merknaam. Direct kijken? Klik hier.

"De response is overweldigend, zowel op de campagne als het systeem zelf", vertelt Arno. Inzenden kan tot 11 december. De bedenker van de winnende naam ontvangt uiterlijk 18 december bericht. Arno: "We overwegen elke inzending zorgvuldig. Ik heb al enkele sterke namen voorbij zien komen, maar de keuze is nog niet gemaakt!"


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven