BloomPost

"Speciaal folie is geheim van verse "brievenbusbloemen"

Het geheim achter de zogenaamde “Brievenbusbloemen” van het bedrijf BloomPost - een nieuwkomer in de bloemenbezorgbranche - is de gepatenteerde folie, met microscopisch kleine gaatjes waarin de bloemen verpakt worden. Hierdoor blijft het vocht in de verpakking en kan er exact voldoende zuurstof bij: genoeg om ze in leven te houden en te weinig om ze door te laten groeien. Vanaf dat moment vallen de bloemen in slaap en kunnen ze tijdens hun reis per post tot vijf dagen zonder water en koeling. Zodra de ontvanger de bloemen uitpakt, ontwaken ze en kan de ontvanger er nog ruim een week van genieten. Dave van Stijn, CEO van BloomPost, claimt met deze geavanceerde techniek dat zijn bloemen verser zijn dan bloemen in de winkel en tot wel twee keer langer in de vaas staan.Beleving
Daar waar partijen als Fleurop en Topbloemen elkaar beconcurreren met bossen bloemen, speelt BloomPost naar eigen zeggen meer in op het totale verrassingsaspect. Met bijpassende wenskaart, verpakking en extraatje naar keuze biedt BloomPost de gever van “Brievenbusbloemen” de mogelijkheid nog meer te verrassen. Dat het nieuwbakken bloemenconcept in trek is, blijkt uit het feit dat BloomPost in korte tijd ruim 100.000 bossen door de brievenbus heeft bezorgd. In Nederland en elders in Europa.

De grens over
Niet alleen worden de bloemen door heel Europa bezorgd, BloomPost is zelf ook de grens over gegaan. Het volume wat BloomPost binnen een jaar tijd draait, was voor Van Stijn aanleiding om de grens over te gaan met de innoverende techniek. Zo staat er sinds vorige maand ook een kantoor in hartje Berlijn en is ook daar de eerste grote zakelijke klant binnen.

Voor meer informatie:
BloomPost Nederland B.V.
Florijnweg 25
6883 JN Velp
T: 026 303 1930
www.brievenbusbloemen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.