Video: Gloriosa Brouwer in RTL4 Trips & Travel

In Trips en Travels, een televisieprogramma van RTL, gaat presentator Kevin Brouwers op bezoek bij kweker Wim Brouwer van kwekerij Gloriosa Brouwer. "We zijn geen familie, maar een Brouwer brouwt iets moois", daagt Kevin Wim uit."De bloem is exclusief", antwoordt Wim. "Er zijn weinig bloemen met een dergelijke vorm, wat hem weer geschikt maakt voor tal van toepassingen. Natuurlijk als tafelstukje, maar bijvoorbeeld ook in een diadeem of als corsage." Sinds 2003 is Wim met zijn kwekerij Gloriosa Brouwer gespecialiseerd in de productie van deze opvallende verschijning.Kroon
Een bijzonder optreden van de Gloriosa vond plaats bij de kroning van Willem Alexander in de Nieuwe Kerk. De bloem sierde het decor en zou door de koninklijken zelf zijn uitgezocht. "Ze zijn er ook in oranje, maar zij wilden per se deze kleur", vertelt Wim. Maar het waarom van de Gloriosa laat zich natuurlijk makkelijk raden: qua vorm is de bloem net een kroontje.

Voor meer informatie:
Gloriosa kwekerij W.A.J. Brouwer
Nieuwkoopseweg 47
2631 PP Nootdorp
T: 06 - 559 058 93
F: 015 - 361 72 78
E: info@gloriosa-brouwer.nl
www.gloriosa-brouwer.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.