25 en 26 november, Westerstede, Duitsland

Nieuwe tuinplantenconcepten op najaarsbeurs Plants4U

Zes bedrijven uit het Ammerland in het noorden van Duitsland presenteren onder het motto 'Nieuwe Tuinplantenconcepten voorjaar 2016' hun aanbod op de Plants4U beurs in Westerstede, Duitsland. Deze planten worden gekweekt op een gezamenlijk oppervlak van meer dan 150 hectare.Om ondanks de grote reis-afstand toch het maximale uit uw bezoek te halen, bieden de kwekers bezoekers een gratis overnachting aan. Dat is dus van woensdag 25 op donderdag 26 november, inclusief diner en gezellig avondprogramma. Hierdoor is het mogelijk zich rustig te oriënteren en eventueel nog andere kwekerijen te bezoeken. Gelijktijdig met deze beurs houden namelijk ook vele andere kwekers in de regio Ammerland Duitsland open huis.

Voor het reserveren van een overnachting, gelieve contact op te nemen met Henk Thielen (email: henkthielen@floraholland.nl).

Klik hier voor de officiële uitnodiging

Openingstijden:
De beurs is open op woensdag 25 en donderdag 26 november van 08.30 uur tot 17.00 uur en vindt plaats op Boomkwekerij Ahlers, Seggener strasse 2, 26655 Westerstede, Duitsland

Voor meer informatie
Henk Thielen
Afdeling persoonlijke verkoop FloraHolland
E: henkthielen@floraholland.nl
M: +31 (0)6 50 64 64 31

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.