Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

`Premium Qualität´ nu ook bij Gaultheria en Calluna´s

Aan de veilingklokken in Straelen-Herongen kunnen kwalitatief hoogwaardige planten van bepaalde productgroepen onder het predikaat `Premium Qualität´ aangevoerd worden. Door deze werkwijze komt Veiling Rhein-Maas tegemoet aan de wensen van klanten en aanvoerders op de veiling, om kwalitatief hoogwaardige producten op deze manier te kenmerken en te onderstrepen.Deze mogelijkheid bestaat tot nu toe voor de productgroepen Anthuriums, Phalaenopsis, Cyclamen, Chrysanten, Helleborus, Calluna´s, Osteospermum en Palargonium zonale.

Bij de Calluna´s ging de verkoopperiode van de `Premium Qualität´ dit jaar in kalenderweek 35 van start. Door de weersomstandigheden is de aanvoerhoeveelheid dit jaar tot dusver geringer dan het vorige jaar. Veiling Rhein-Maas verwacht in het verdere verloop van het jaar een normalisatie van het aanbod.

Daarnaast wordt het predikaat `Premium Qualität´ vanaf 21 september a.s. ook voor de Gaultheria ingevoerd.

Heeft u vragen over het predikaat `Premium Qualität´ bij Calluna´s of Gaultheria, dan kunt u contact opnemen met assortimentsmanager André van den Bosch. Heeft u algemene vragen over dit onderwerp, dan kunt u met uw verantwoordelijke assortimentsmanager contact opnemen.

bron: Veiling Rhein-Maas
Publicatiedatum: