Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veertig Carrier koelmachines voor Van Duijn

Van Duijn transport uit De Lier is al enkele decennia een vaste klant van Carrier. Onlangs werd het wagenpark uitgebreid en alle nieuwe voertuigen werden voorzien van een Carrier koelmachine. De nieuwe trailers en bakwagencombi's zijn inmiddels actief in het vervoer van vlees en bloemen en planten.Marcel van Duijn, die het wagenpark van het groeiende bedrijf beheerst, wil dat zijn leveranciers hun afspraken nakomen en dat ze er zijn wanneer zich problemen voor doen. ''Van zulke problemen moet je niet uitgaan, maar het kan wel een keer gebeuren natuurlijk. Wanneer ik kijk naar de leveranciers waar wij nu zaken mee doen voor trucks, trailers, koelmachines en ga zo maar door, dan telt voor mij het zwaarst dat diegene die problemen in korte tijd oplost, in principe koopman is bij ons.''

Het wagenpark van Van Duijn is de afgelopen tijd met een kwart gegroeid. Maar wat de trailers en de koelmachines betreft, bleef Van Duijn zijn leveranciers trouw. Dus kwam alle getrokken materieel van Schmitz en werden daar weer Carrier koelmachines opgebouwd. Voor het vleesvervoer gaat het om de multitemp versie van de Vector 1950. Voor bloemen- en plantenvervoer gebruikte Van Duijn tot nu toe vaak de Vector 1550, maar dit zullen in de toekomst ook 1950's worden met een dubbele verdamper. ''Vectors zijn echt goed'', zegt Van Duijn onomwonden. ''Ze zijn gebruiksvriendelijker voor de chauffeurs dan machines van andere merken en ze zijn onderhoudsvriendelijker. Bovendien heeft Carrier een uitstekend servicenetwerk in heel Europa, waar we eventueel op terug kunnen vallen.''
Van Duijn heeft nu een wagenpark van 142 trekkende eenheden. Verreweg de meeste trucks en trailers, zo'n honderd stuks, zijn actief op routes naar de Britse eilanden. Daarnaast rijden de trucks van Van Duijn op bestemmingen in Noorwegen, Duitsland en Frankrijk.

Het bedrijf doet alle onderhoud in eigen huis. Daartoe beschikt Van Duijn over een grote werkplaats in De Lier. Dankzij afspraken met Carrier kan de werkplaats bijzonder snel over de eventueel benodigde onderdelen beschikken.Van Duijn staat erom bekend dat de trailers zijn voorzien van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Verder legt het bedrijf zich toe op het verzamelen van data rond de koelmachines om de inzet te optimaliseren en de kosten verder te verlagen. ''Ook hierin hebben we in Carrier de partner die we zoeken'', aldus Van Duijn.

Voor meer informatie:
Van Duijn Transport
Jogchem van der Houtweg 12
2678 AG De Lier
Flowers
T +31(0)174 52 22 60
E: [email protected]
www.vanduijntransport.nl
Publicatiedatum: