Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Trend Event, 24 sept, Sandra Könings

Hoe wordt de sierteelt commercieel efficiënter

"Diversiteit in wensen neemt toe. Wordt het wilder? Ja. Meer luxe en geometrie? Ja.
Hangt er weer romantiek in lucht? Maakt bruin een come-back en is er nog steeds markt voor pastels? Wordt design meer functioneel? Het is allemaal waar."

Dat zegt Sandra Könings van TrendLogic. Op 24 september organiseert het bedrijf voor de 19e maal het Trend Event, een bijeenkomst voor geïnteresseerden uit de sierteelt en iedereen die daar links of rechtsom aan verbonden is. Op de bijeenkomst zal worden ingegaan op het ontdekken van de volgende punten: waar hebben consumenten trek in, wat heeft stopping power en wat zet aan tot kopen.Trendlogic heeft inspiratie verzameld van retail wereldwijd en op internationale beurzen waaronder de World Expo in Milaan. Op een logische manier worden de verbanden tussen de mode-, woon- en foodsector gekoppeld aan de sierteeltsector.
Commercieel toepasbare eyeopeners worden met concrete beelden en producten van bedrijven als Broekhof, Elburg Smit, GrowFun, Mate en VBI-Filippo gepresenteerd.

Adres is Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37, 2712 PB, Zoetermeer. De ontvangst is om 12 uur en duurt de hele middag tot half zes. Prijs: 1 persoon € 222,- 2. personen € 400,- 3. pers. € 580,- 4. pers. € 780,- excl. BTW. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Aanmelden kan middels onderstaande gegevens o.v.v. AANMELDING TRENDEVENT.

Voor meer informatie:
TrendLogic
Sandra Könings
Geerweg 1
2731 BA Benthuizen
T: +31(0)79 331 47 23
M: +31(0)6 54 33 88 39
F: +31(0)79 331 93 58
E: s.konings@trendlogic.nl
www.trendlogic.nl
Publicatiedatum: