Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraHolland aanwezig op Flowers Expo Moscow 2015

Van 8 tot en met 10 september wordt in Moskou de jaarlijkse Flowers Expo gehouden. De beurs waar kwekers en telers zich kunnen presenteren aan Russische afnemers. Bloemenveiling FloraHolland en haar leden zullen daar in het Holland Paviljoen aanwezig zijn.


Floraholland Moskou

FloraHolland zal er met extra aandacht voor zorgen dat bloemen en bloemdecoraties in het Paviljoen, waar ook kwekers, veredelaars, exporteurs en andere sierteeltbedrijven zich presenteren, voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen voor Rusland.

Effecten niet zichtbaar

Eerder deze maand heeft FloraHolland haar zorgen geuit over de handel in bloemen naar Rusland, met name over het effect op de prijsvorming. Afgelopen week was de algehele prijsvorming voor bloemen bij FloraHolland gelijk aan dezelfde week vorig jaar. De effecten van de situatie aan de grens met Rusland zijn niet zichtbaar op de veiling.

Rusland heeft deze week gesprekken gevoerd met de fytosanitaire diensten in Letland, Litouwen en Hongarije, waarin gevraagd werd de controles van bloemen met bestemming Rusland aan te scherpen.

Publicatiedatum: