Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Museum De Zwarte Tulp, 27 - 30 augustus

Bloemententoonstelling ‘Celosia Meets Art’

In Museum De Zwarte Tulp in Lisse vindt van 27 tot en met 30 augustus de bloemententoonstelling ‘Celosia Meets Art’ plaats. Celosia is één van de meest attractieve producten in het bloemenassortiment. Het kent een rijke schakering van kleuren en vormen, waardoor bloemisten en consumenten geïnspireerd worden. Hierdoor ontstaan steeds weer nieuwe vormen van bloemsierkunst.


Foto: Museum de Zware Tulp

Arrangementen
Gedurende de bloemententoonstelling zullen arrangementen van Saskia Broers (www.fluitenkruid.com) te zien zijn in het hele museum. Donderdag 27 augustus vindt een besloten bijeenkomst plaats voor handelaren, kwekers en veredelaars. Tijdens deze bijeenkomst brengen de vakmensen hun voorkeur uit voor de beste Celosia.

Facebookactie
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus kunnen museumbezoekers hun voorkeur aangeven via een grootscheepse facebookactie. Op de facebookpagina van Museum De Zwarte Tulp staan de 7 tentoongestelde soorten afgebeeld. Nadat bezoekers de soorten in het museum hebben bekeken brengen zij hun voorkeur uit door een van de 7 soorten op de facebookpagina van het museum te liken en deze soort een naam te geven. De bezoeker die de juiste soort heeft geliked én de origineelste naam heeft bedacht wint 12 bloemenbonnen ter waarde van €50,- per stuk, welke te besteden zijn bij een lokale bloemist.

Prijsuitreiking
Zondag 30 augustus om 15.00 uur wordt in het bijzijn van pers en vakmensen in Museum De Zwarte Tulp de winnaar van de facebookactie bekend gemaakt.

Voor meer informatie: www.museumdezwartetulp.nl
Publicatiedatum: