Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
30 augustus 2015

Themabijeenkomst: “Innovaties in Waterzuivering: beste tulpen en schoon water”

Op 30 augustus organiseert AgriVizier i.s.m. het AZ GreenTeam voorafgaand aan de wedstrijd AZ – Roda JC de themabijeenkomst ‘Innovaties in Waterzuivering: beste tulpen en schoon water’.

Actuele ontwikkelingen op het gebied van waterbehandeling in de tuinbouw onder glas worden door drie pitches belicht. Niels Kreuk van Maatschap Kreuk deelt zijn ervaringen met de toepassing van verschillende technieken in zijn moderne tulpenteelt en geeft aan voor welke uitdaging hij en zijn collega’s nog staan. Vervolgens legt Loet Rosenthal van PWN de link tussen innovatieve drinkwaterproductie en de tuinbouw en neemt Erik van Osvan Wageningen UR Glastuinbouw u mee in de opmars van waterzuivering in kassen en de innovaties die hierin een sleutelrol gespeeld hebben.

In Noord-Holland Noord werken vooruitstrevende tulpentelers samen met onderzoekers aan de waterbehandeling van de toekomst. Hiermee moet de kwaliteit van het oppervlaktewater verder verbeteren. In dezelfde regio zuivert PWN drinkwater volgens de meest innovatieve technieken en staan ook de moderne glastuinbouwbedrijven langs de A7 voor de uitdaging om te voldoen aan de strenge emissienormen. Kortom: veel innovatie en ondernemerschap bij elkaar om samen te werken aan kosten-effectieve zuivering.
 
Deze bijeenkomst is uitsluitend voor genodigden. Mocht u interesse hebben, dan kunt u vóór 14 augustus een verzoek indienen via [email protected]. Wij attenderen u erop dat deze bijeenkomst specifiek is bedoeld voor hen die die aan dit onderwerp gerelateerd zijn.

Publicatiedatum: