Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Flower Group met 600 deelnemers bij de Ride for the Roses

Ride for the Roses, het jaarlijkse fietsevenement dat in het teken staat van fondsenwerving voor KWF Kankerbestrijding, vindt dit jaar plaats in Aalsmeer. Zondag 6 september aanstaande zal Aalsmeer bont gekleurd zijn van de vele fietsers, jong en oud, die zich die dag inzetten voor het goede doel.


Foto: DFG

Reden te meer voor hoofdsponsor Dutch Flower Group (DFG) met haar handelsbedrijven een grote werkgever in de regio, de interne werving voor deelname aan dit evenement vroeg te starten. Er blijkt groot enthousiasme van directie, management en medewerkers bij de DFG bedrijven om deel te nemen. Inmiddels staat de teller op 600.

Marco van Zijverden, CEO van DFG: “Ik ben trots op de bijdrage die we dit jaar met elkaar zowel sportief als in financiële zin kunnen gaan leveren. Wij zouden iedereen in de regio nog willen oproepen om zich ook op te geven met het gezin, familieleden en relaties met fietstochten van 25km en 50km alsmede 100km voor de echt fanatieke fietsers. Hopelijk kunnen we met elkaar een deelnemersveld van meer dan 10.000 fietsers bij elkaar brengen om ons in te zetten voor KWF Kankerbestrijding,” aldus Marco van Zijverden.

DFG is tevens met dochteronderneming Bloom, ook gevestigd in De Kwakel, bezig met de voorbereiding van de nationale rozenactie bij supermarktketen Albert Heijn. Vanaf maandag 31 augustus zullen bij de vestigingen van AH weer ‘Ride for the Roses’ rozen in de schappen staan, waarbij de gehele sierteeltketen per verkochte bos een bijdrage levert aan KWF Kankerbestrijding. Doet u niet mee met de Ride zelf, dan is door middel van aankoop van een prachtige bos rozen ook een bijdrage te leveren.

Voor meer informatie:
www.ridefortheroses.nl

Bron: DFG / FloraNexus
Publicatiedatum: